Παράταση του Τρόμου – από τον Παναγιώτη Χατζηστεφάνου

1

amygdaleza

Ακόμα μια μέρα θριάμβου του Ναζιστικού παρακράτους.

Δεν θα περάσει η έμμεση νομιμοποίηση του Ναζιστικής παρακρατικής τρομοκρατίας με γραφειοκρατικές προφάσεις εν αμαρτίαις που δόλια αναγνωρίζουν νομική υπόσταση σε στρατόπεδα θανάτου, χαρακτηρίζοντας τα ως αξιοσέβαστες δομές του κράτους ενώ όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι και μόνο η ύπαρξη τους προσβάλλει όχι μόνο το Σύνταγμα της Ελλάδας, αλλά και κάθε συνθήκη διεθνούς δικαίου για την προστασία των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των προσφύγων πολέμου.

Στις πόσες αυτοκτονίες και δολοφονίες μαρτύρων του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας θα έχει εξασφαλιστεί η νομοθετικά θεσμοθετημένη αθώωση των συνεργών του?

Η ύπαρξη των στρατοπέδων αυτών είναι Συνταγματικά παράνομη και αντιτίθεται σε κάθε συνθήκη διεθνούς Δικαίου σε κάθε επίπεδο.

Πρόκειται περί εγκληματικής παράβασης καθήκοντος η ανάσχεση παρέμβασης υπέρ της νομιμότητας και της αξιοπρέπειας του ανθρώπου, εκ μέρους της Δικαιοσύνης, καθώς και η συγκάλυψη και αθώωση των ηθικών αυτουργών και των φυσικών εκτελεστών του Ναζιστικού αίσχους, αποτελεί αφ’ εαυτού μια πονηρολογική τροχοπέδη εις βάρος της Δημοκρατίας, μια παράταση της φρίκης και δημιουργία περιθωρίων διαφυγής και προστασίας των ενόχων με δικολαβίστικα άλλοθι.

Από την στιγμή που απαιτούνται πράξεις νομοθετικού περιεχομένου για να αναζητηθούν οι ένοχοι και να απολογηθούν στην δικαιοσύνη, ενώ δεν γίνεται η παραμικρή προσπάθεια περίθαλψης και απελευθέρωσης των ομήρων, τότε δεν τηρούνται ούτε οι πλέον βασικοί νόμοι εναντίον ανθρωποκτονίας, συνέργειας και υπόθαλψης οργανωμένου εγκλήματος.

Αφού κάποιος ομολογεί αυτό εν ονόματι της κυβέρνησης, αφού αυτή είναι υπεύθυνη για την κατάσταση του κράτους αυτού, τότε δημόσια δεσμεύεται πως στην Ελλάδα δεν λειτουργούν οι νόμοι ούτε στο πλέον βασικό επίπεδο, άρα μιλάμε για συνέχεια της κατάλυσης της Δημοκρατίας και παράταση του Ναζιστικού καθεστώτος τρόμου αυτή τη φορά με το προσωπείο του κου Τσίπρα.

Τα νομοσχέδια τα επικαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να εξασφαλίσουν την προστασία των ενόχων και παραγραφή των εγκλημάτων, νομιμοποιώντας έτσι οριστικά το Ναζιστικό παρακράτος, να μην μπερδεύεται κανείς σας.

Υ.Γ. Δεν μας ενδιαφέρει το τι λέγεται από το Σύριζα, όπως δεν μας ενδιαφέρει τι λέγεται από το οποιοδήποτε καθεστώς, μας ενδιαφέρουν μόνο οι σκοπιμότητες και τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τα εκάστοτε λεγόμενα.

*Φωτογραφία από το κολαστήρο της Αμυγδαλέζας.

Σχετικά Με Το Συντάκτη

Παναγιώτης Χατζηστεφάνου

Ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου είναι Ελληνο-Ουρουγουανός καλλιτέχνης και συγγραφέας. Ζει στο Βερολίνο όπου εργάζεται ως διευθυντής σύνταξης του www.theberlinagenda.com και του www.nakedbutsafe.com

1 Comment

  1. Θανάσης Αλμπάντης on

    Δεν διαφωνώ, ότι πρέπει να κλείσουν χτες και πέρυσι. Χρειάζεται, όμως μια νομοθετική ρύθμιση άμεση,μιλώντας ως νομικός. Εδώ σηκώνει και επείγει πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Οι προηγούμενοι τις εξέδιδαν χωρίς συνταγματικό έρεισμα.Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η κατάσταση είναι πολύ πιο επείγουσα. Κινδυνεύουν αθώες υπάρξεις, ανίκανες να υπερασπιστούν στοιχειώδη δικαιώματά τους, για εμάς αυτονόητα, γι’ αυτούς άπιαστα όνειρα. Κινδυνεύουν με σοβαρότατες ασθένειες, με συνέχιση βασανιστηρίων και εξευτελισμών της αξιοπρέπειάς τους. Η νομοθετική ρύθμιση είναι απαραίτητη, με την ταυτόχρονη έκδοση κάποιας ταυτότητας, διότι, αν απλώς αφεθούν ελεύθεροι, οι ύαινες της Χρυσής Αυγής και των βασανιστών θα βρούνε εντελώς απροστάτευτα θηράματα.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

3 × 4 =

Simple Share Buttons