Ο Σαμαράς δεν θέλει ντιμπέιτ με Τσίπρα

0

σαμαράς χαρδούβελης

Σταθερή πολιτική επιλογή Σαμαρά το κρυφτό…

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αρνήθηκε την πιθανότητα ντιμπέιτ ανάμεσα σε αυτόν και τον Αλέξη Τσίπρα και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρωθυπουργός παρευρέθηκε σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Νέας Δημοκρατίας και απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο για προεκλογική «μονομαχία» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της ΔΗΜΑΡ με την αξιωματική αντιπολίτευση.

«Εγώ διάλογο με υβριστές δεν κάνω και την πολιτική αθλιότητα δεν πρόκειται ποτέ να την νομιμοποιήσω. Με ποιούς να κάνω διάλογο; με τους υβριστές που δυόμισι χρόνια με λένε πουλημένο και προδότη; με τους εκβιαστές ή με τους συκοφάντες που μιλούσαν για κουμπαράδες», ανέφερε ο Α. Σαμαράς.

Σχετικά με τη μη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ, ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση χρησιμοποίησε το κόμμα της ΔΗΜΑΡ, προκειμένου να μην εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας και στη συνέχεια το «άδειασε».

«Αφού έσυραν την χώρα σε εκλογές μετά τον άδειασαν. Ούτε με τις συνιστώσες τους δεν μπόρεσαν να τα βρουν. Με ποιούς να κάνουμε διάλογο με εκείνους που δεν μπορούν να τα βρουν ούτε μεταξύ τους; Πού θα βρουν συμμάχους;», κατέληξε ο Α. Σαμαράς.

thepressproject

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

nineteen + seven =

Simple Share Buttons