Ο Μελισσανίδης έβαλε κουκούλα

0

melissanidis

Του Κώστα Εφήμερου

Η ΑΕΚ σήμερα δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της τα ονόματα των 17 πολιτών που έχουν καταθέσει αίτημα ακύρωσης για την κατασκευή γηπέδου από την ιδιωτική εταιρία του κυρίου Μελισσανίδη. Κάποιος κακεντρεχής θα μπορούσε να σημειώσει ότι ο οπαδικός στρατός του μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά λάθος μετά από τη δημοσίευση.

Άλλωστε δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την επίθεση «φιλάθλων» της ΑΕΚ στην εκδήλωση πολιτών της Νέας Φιλαδέλφειας που ζητάνε να μην γίνει καταπάτηση του δάσους προκειμένου να φτιαχτεί το κιτς γήπεδο της «Αγίας Σοφιάς». Τότε οι διοργανωτές της συζήτησης είχαν δεχτεί προπηλακισμούς και μπουκάλια ενώ κάποιοι είχαν κυνηγηθεί στους γύρω δρόμους.

Σημειώνεται ότι η νέα περιφέρεια Αττικής έχει συμπεριλάβει στον προϋπολογισμό της (μέχρι στιγμής) τα 20 εκατομμύρια ευρώ του Γιάννη Σγουρού προς την ιδιωτική επιχείρηση που έχει ιδρύσει ο κύριος Μελισσανίδης. Ωστόσο άνθρωποι της Κουμουνδούρου πιστεύουν ότι η κατασκευή του γηπέδου μπορεί να κολλήσει στο ΣτΕ εξαιτίας των ελλείψεων της περιβαλλοντικής μελέτης.

Πηγή

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

six − 3 =

Simple Share Buttons