Ο Μεγάλος Τρόμος Tου 2015 -του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου

1

oualint2

Την Τρίτη 24 Μαρτίου στο ” Lacandona ” (Ηπίτου 4, Σύνταγμα) θα υπάρχει κουτί οικονομικής ενίσχυσης για τον βασανισμένο Ουαλίντ. Μετα τις 16:00 θα σερβίρεται σαγκρία και όλα τα έσοδα θα πάνε στον ίδιο σκοπό.

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν γι’αυτήν την πρωτοβουλία, αλλά περαιτέρω μένει το ζωτικής σημασίας ζήτημα της δικαιοσύνης και της διαρκούς ατιμωρησίας των ρατσιστικών εγκληματιών και της συνέργειας του Ναζιστικού παρακράτους.

Αντισταθείτε στον τρόμο, περιθάλψτε τα θύματα, κυνηγήστε ανελέητα τους φονιάδες και τους βασανιστές, Όσο είναι ακόμα καιρός, πριν να είναι αργά για δάκρυα πάλι. Παντού, πάντα, οι πάντες – όπου βλέπετε ανυπεράσπιστους να βασανίζονται από Ναζιστές φονιάδες.

Να παρεμβαίνετε δραστικά και ακαριαία, να είστε αποφασισμένοι, ανένδοτοι και ανυποχώρητοι, υπέρ του θύματος, κατά του εγκληματία, στο όνομα της ζωής, της ελευθερίας, της ισονομίας και της αξιοπρέπειας για όλους εκτός από εκείνους που απειλούν με όλεθρο τα θεμέλια της δικαιοσύνης, του πολιτισμού και της κοινωνίας.

Επαγρυπνείτε διαρκώς περί Ναζιστών τραμπούκων σαν εκείνους που δολοφόνησαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, ή σαν τους βασανιστές που εξόντωσαν τον σώμα, την ψυχή και το μυαλό του Ουαλίντ, αλλά και για τους πνευματικούς ηγέτες του Μεγάλου Τρόμου όπως ο Άνθιμος και ο Μιχαλολιάκος, καθώς και για κάθε έναν ξεχωριστά που συνεργάζεται ή συναινεί σιωπηλά με αυτές τις αδίστακτες συμμορίες οργανωμένου εγκλήματος.

Πρέπει να ποινικοποιηθεί η ίδια η ύπαρξη αυτών των εγκληματιών, που είναι και οργανωμένοι αφού δρουν ως συμμορία και σίγουρα το δίκτυο του τρόμου που έχουν στήσει εξαπλώνεται σε κάθε κατεύθυνση. Αν μείνει ατιμώρητο το έγκλημα τους, όχι απλά ενθαρρύνεται και θα εξαπλωθεί σαν φωτιά καίγοντας στον διάβα της κάθε ανυπεράσπιστο, αλλά και θα νομιμοποιηθεί επίσημα πλέον η απαγωγή, ο βιασμός, η τρομοκρατία, ο βασανισμός και η δολοφονία του κάθε ανυπεράσπιστου πέφτει θύμα Ναζιστικής συμμορίας, είτε λέγεται Βαγγέλης, είτε Ουαλίντ, είτε απλά ανυπεράσπιστος.

Οι ψυχοπαθείς βασανιστές και επίδοξοι δολοφόνοι του Ουαλίντ, σαν τον Γιώργο Σγούρδα, τον γιο του Σταμάτη Σγούρδα, τον Frederik Zoto και τον Γιώργο Ζαχαριάδη, όπως και οι φονιάδες του Γιακουμάκη, κυκλοφορούν ελεύθεροι και προστατεύονται από το Ναζιστικό παρακράτος ενώ όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι είναι αδίστακτα επικίνδυνοι εγκληματίες που περνάνε την ώρα τους δένοντας ανυπεράσπιστα θύματα απαγωγής και χώνοντας τους μπετόβεργες στον κώλο ενώ τα κλωτσάνε στο κεφάλι γελώντας.

Είναι αδίστακτοι, επικίνδυνοι, βασανιστές και δολοφόνοι. Ζουν, ελεύθεροι και επί ίσοις όροις, ανάμεσα μας, δίπλα στα παιδιά σας. Άλλοι είναι σαδιστές, δηλαδή απολαμβάνουν να υποφέρει το θύμα τους, άλλοι όμως απλά τρομοκρατούν και βασανίζουν επειδή έχουν το ελεύθερο και την προστασία του νομιμοφανούς παρακράτους και έτσι ασκούν εξουσία, απόλυτη εξουσία που δεν φαντάστηκαν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα, αφού είναι λούμπεν περιθωριακοί αλήτες και μόνο σε ένα Ναζιστικό καθεστώς θα φαίνονταν ποτέ χρήσιμοι αφού είναι πρόθυμοι να διαπράξουν τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα μόνο και μόνο για να έχουν εξουσία. Χωρίς τους βασανιστές και δολοφόνους δεν νοείται Ναζιστικό παρακράτος.

Αυτοί είναι που επιβάλλουν επί του πρακτέου την Ναζιστική ιδεολογία, φτάνοντας μέχρι το σώμα εκείνου που αντιστέκεται, εκεί όπου δεν μπορεί να φτάσει το ίδιο το παρακράτος που πρέπει να παραμένει νομιμοφανές, εκεί όπου κανείς δεν έχει καμία επιλογή, απλά υποφέρει από ανείπωτους πόνους και απόγνωση, δεμένος και βασανισμένος.

Οι Ναζιστές εγκληματίες θα συνεχίσουν να τρομοκρατούν όσο μπορούν περισσότερο και όσους μπορούν περισσότερους επειδή μόνο με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσουν να έχουν την εξουσία, δηλαδή υπηρετώντας το Ναζιστικό παρακράτος, εξουσία την οποία αν χάσουν κινδυνεύουν να τιμωρηθούν για τα εγκλήματα τους και άρα να χάσουν τα πάντα, και να επιστρέψουν στο κοινωνικό περιθώριο και τον απόλυτο εκμηδενισμό όπου ανήκουν πραγματικά ως φονιάδες που είναι.

Αποδεικνύεται ως ξεκάθαρα Ναζιστικό το Ελληνικό κράτος και η Δικαιοσύνη, μετά την αθώωση του φονιά δουλέμπορα στην Μανωλάδα και την Αχαία, μετά την απελευθέρωση του Μιχαλολιάκου και του Λαγού, μετά τις υποθέσεις Μηλιώνη, μετά την άρνηση παρέμβασης για τις δολοφονίες, τις “αυτοκτονίες” και τους βασανισμούς στην Αμυγδαλέζα, Κόρινθο, Π. Ράλλη και σε πλείστες όσες άλλες περιπτώσεις κρατικής εξαθλίωσης και εγκληματικότητας.

Όχι μόνο παριστάνει ότι είναι ανίκανο να παρέμβει και να αποδώσει δικαιοσύνη το Ελληνικό κράτος, αλλά ταυτόχρονα διώκει εκείνους που προσπαθούν να αντισταθούν και να γλιτώσουν, είτε δια της ανάσχεσης και κωλυσιεργίας παρέμβασης για να σταματήσει το έγκλημα, είτε δια της εξόντωσης και δια των διαρκών αναβολών απόδοσης δικαιοσύνης, είτε ακόμα και δια της σύλληψης, απέλασης ή οποιασδήποτε άλλης μορφής θεσμικής ή εξω-θεσμικής δίωξης και εξαθλίωσης των θυμάτων μέχρι αυτά να παραιτηθούν κάθε απόπειρας περεταίρω αντίστασης τους.

Οι βασανιστές και τρομοκράτες του Ναζιστικού παρακράτους έχουν πάρει άδεια εν λευκώ από την έκνομη εξουσία που έχει καταλάβει πραξικοπηματικά το Ελληνικό κράτος και εκτελούν τους βασανισμούς και τα φονικά που δεν μπορεί να αναλάβει το ίδιο το κράτος για λόγους υποκριτικής νομιμοφάνειας.

Πρόθυμοι ψυχοπαθείς και φιλόδοξοι αρχηγοί εγκληματικών συμμοριών σκορπάν τον τρόμο σε κάθε άνθρωπο που δεν ταυτίζεται και δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του οργανωμένου εγκλήματος που εκπροσωπούν, ενώ οι τραμπούκοι και βασανιστές παραμένουν προστατευμένοι και ατιμώρητοι πίσω από ένα πλέγμα δολοφονικής αποσιώπησης και παρακρατικής προστασίας.

Δεν υπάρχει το παραμικρό άλλοθι ή ελαφρυντικό για όλους αυτούς τους βασανισμούς και την τρομοκρατία, ενώ οι βασανιστές εξοντώνουν τα θύματα τους μόνο και μόνο επειδή απολαμβάνουν την ανεξέλεγκτη τυραννία που ασκούν ξεδιάντροπα επειδή γνωρίζουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι.

Είμαστε αντιμέτωποι με εγκληματίες τραμπούκους που λειτουργούν υπό την διαπιστωμένη και αποδεδειγμένη προστασία του Ναζιστικού παρακράτους προκειμένου να επιβάλλεται δια της φρίκης, της βίας και των βασανισμών το μιασματικό καθεστώς τρόμου που κυβερνάει την Ελλάδα. Όποιος αντιστέκεται βασανίζεται ανελέητα, οδηγείται στην αυτοχειρία, ή απλά δολοφονείται.

Το καθεστώς του Ναζιστικού παρακράτους θα ανατραπεί νομοτελειακά και θα διωχθούν ανελέητα όλοι εκείνοι που συνεργάστηκαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με αυτό. Επειδή έτσι πρέπει, και έτσι διδάσκει η ιστορία, αφού καμία κοινωνία – εκτός από κάποιες που αποφάσισαν να αφανιστούν – δεν μπορεί να επιβιώσει σε συνθήκες που αφήνουν ατιμώρητους και ελεύθερους βασανιστές και δολοφόνους.

Καμία, ποτέ. Όλες οι κοινωνίες ανεξαιρέτως φτάνουν στα όρια τους, και αν τα ξεπεράσουν, διαλύονται εντελώς και μετά πάλι από την αρχή. Εκεί θέλει το Ναζιστικό παρακράτος να φτάσει το θέμα? Πάλι? Στο απόλυτο χάος? Ε, αυτοί έχουν την εξουσία, αυτοί αποφασίζουν. Χάος λοιπόν, Μέχρι να καταλάβουν απόλυτα ότι δεν θα είναι ποτέ ξανά ασφαλείς μόνο και μόνο επειδή τόλμησαν να επιβάλλουν τον Ναζιστικό τρόμο στην ζωή μας.

Ποτέ, πουθενά, ούτε ένα δευτερόλεπτο γαλήνης και ησυχίας δεν πρόκειται να βρίσκουν από κανένα οι εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας, δεν τους αναγνωρίζεται το δικαίωμα να ζουν επί ίσοις όροις με τους νομοταγείς πολίτες και θα κάνουμε όλοι μας ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε το κύκλωμα του τρόμου να μην βρίσκει ανάσα να πάρει πουθενά. Πόλεμος μέχρις εσχάτων, αλλά θα κερδίσει η ζωή, η ελευθερία και η δικαιοσύνη, ας μην μπερδεύονται καθόλου οι τραμπούκοι, βασανιστές και δολοφόνοι.

ουαλίντ

Σχετικά Με Το Συντάκτη

Παναγιώτης Χατζηστεφάνου

Ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου είναι Ελληνο-Ουρουγουανός καλλιτέχνης και συγγραφέας. Ζει στο Βερολίνο όπου εργάζεται ως διευθυντής σύνταξης του www.theberlinagenda.com και του www.nakedbutsafe.com

1 Comment

  1. Pingback: Ο Μεγάλος Τρόμος Tου 2015 | Ελεύθερη Λαική Αντιστασιακή Συσπείρωση

Αφήστε Ένα Σχόλιο

eleven + 6 =

Simple Share Buttons