Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΠ ΕΓΓYC+ – by To Skouliki Tom

0

Παπανδρέου-Λας-ΒέγκαςΣεισμό έχει προκαλέσει στη νυχτερινή ζωή της Ελλάδας το νέο stand-up comedy με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Παπανδρέου που κάνει πρεμιέρα σήμερα και θα παίζεται μέχρι τις 25 Ιανουαρίου σε όλα τα θέατρα της χώρας αλλά θα πλασάρεται στους ανυποψίαστους θεατές ως κόμμα.

Το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου ονομάζεται “Κίνημα Αλλαγής” και στελεχώνεται από νέα κι άφθαρτα πρόσωπα, ώστε να ξεχάσει ο ελληνικός λαός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έβαλε την Ελλάδα στο ΔΝΤ, αν κι αυτό δεν ήταν απαραίτητο, αφού ο ελληνικός λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου και ψηφίζει 40 χρόνια τους ίδιους μαλάκες.

Όπως ήταν φυσικό, η επιλογή του ονόματος προκάλεσε τον θαυμασμό σύσσωμου του πολιτικού κόσμου, αφού κανείς άλλος πολιτικός μέχρι σήμερα δε σκέφτηκε να συμπεριλάβει τη λέξη “αλλαγή” στη συνθηματολογία του.

Μάλιστα, η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε εσπευσμένα ότι μετονομάζεται σε Νέα Αλλαγή και το ΠΑΣΟΚ σε Πανελλήνια Σοσιαλιστική Αλλαγή, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει ως έχει με τη λέξη “Αλλαγής” να παίρνει τη θέση της “Αριστεράς”, ώστε οι Έλληνες πολίτες να μη ξέρουν τί ψηφίζουν αλλά ούτε αυτό ήταν απαραίτητο, αφού έτσι κι αλλιώς δε ξέρουν.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το σήμα του νέου κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου αλλά όπως όλα δείχνουν θα είναι ένα ποδήλατο γυμναστηρίου που μένει πάντα σταθερό κι άρα είναι ασφαλές, σε αντίθεση με το κανονικό ποδήλατο που δε θέλει την αλλαγή που φέρνει ο Γιώργος και τον ρίχνει κάτω γιατί είναι συντηρητικό και δέσμιο του κομματικού παρελθόντος.

Κεντρικό σύνθημα του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου είναι το “Χωρίς λεφτά θα ήμασταν όλοι πλούσιοι”, ενώ όραμά του είναι η κατάργηση του χρήματος κι η εγκαθίδρυση ανταλλακτικής οικονομίας.

Βασική επιδίωξη του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου είναι να κατακτήσει την τρίτη θέση στις εκλογές και να λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης μαζί με το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και τη Χρυσή Αυγή, αφήνοντας έξω από την κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία και το ΣΥΡΙΖΑ που θα ενωθούν και θα γίνουν Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Βέβαια, το πιο πιθανό είναι το Κίνημα Αλλαγής να μείνει εκτός Βουλής και να πάρει μαζί του και το ΠΑΣΟΚ, οπότε Παπανδρέου και Βενιζέλος θα μπορούν να παίζουν ανενόχλητοι μπουνιές στο σκαμνί του ειδικού δικαστηρίου ως κατηγορούμενοι για εσχάτη προδοσία.

Τέλος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο άκουσμα της είδησης του νέου κόμματος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έστειλε μέηλ στον Γιώργο Παπανδρέου όπου του έγραφε το εξής:

“Η διακήρυξη μου έπεσε απ’ τα χέρια, όχι δε γίνεται, δεν είναι δυνατόν, εσύ που μου ‘ταζες το Μέγαρο Μαξίμου, τώρα στην κάλπη με θες στον Κορυδαλλό.”

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Το καλύτερο με την ίδρυση κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου είναι ότι αυξάνονται τα κόμματα που ξέρουμε ότι δε θα ψηφίσουμε. Αλέξη, αν σου κόψει ψήφους ο Γιωργάκης, μην στενοχωρηθείς. Χαμένες τις είχες από πριν.)

Ο καιρός γαρ εγγύς στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Σχετικά Με Το Συντάκτη

Τhe Τhree Μooges

Σαν να μην έφταναν στο διαδίκτυο όλης της γης οι κολασμένοι που διατηρούν μπλογκ και γκρινιάζουν επί παντός επιστητού, εμφανιστήκαμε κι εμείς –της Μέσης Γης οι κολασμένοι- για να προσθέσουμε στη ζωή σας και τη μπλογκόσφαιρα ακόμη ένα τέτοιο μπλογκ.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

20 − 13 =

Simple Share Buttons