Ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου με πολλούς αποδέκτες : «Είναι η στιγμή να πει ”Οχι” ο λαός»

0

Η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου (Α) ,ο πανεπιστημιακός Ερίκ Τουσέν (Δ)  και ο συντονιστής Στέλιος Ελληνιάδης (Κ)  , στο πανελ ,παίρνουν μέρος σε εκδήλωση για το Δημόσιο Χρέος, Πέμπτη 15 Ιουλίου 2015 Εκδήλωση για το Δημόσιο Χρέος με βάση το Πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας με τη συμμετοχή της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Ερίκ Τουσέν. πραγματοποιήθηκε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Στο παγκόσμιο συνέδριο με τίτλο  «Η Δημοκρατία Αναστάται», θα έδιναν το παρών και οι Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Αριστείδης Μπαλτάς, Τάσος Κουράκης, και ο Κώστας Λαπαβίτσας. Τελικά παρευρέθηκε, η Πρόεδρος της Βουλής, και ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς.

Ήταν προσκεκλημένη σε συνέδριο και χειροκροτήθηκε από το κοινό. Το συνέδριο διοργάνωσε το τμήμα Πολιτικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Όταν εμφανίσθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην αίθουσα, οι ξένοι κυρίως, σύνεδροι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. «Είχαμε πολύ δύσκολη ημέρα εχθές στη Βουλή, είναι μια από τις μέρες που πραγματικά δυσκολεύεσαι να ανασάνεις καθώς η κυβέρνηση έφερε ένα νομοσχέδιο από τους εταίρους που την υποχρέωσαν με πολλές πιέσεις, ενάντια στο λαό, στη Βουλή και τη δημοκρατική διαδικασία.

Τέτοιες στιγμές, ο λαός ανά τους αιώνες, ήταν πάντα αυτός που αποφάσιζε! Είναι η στιγμή να πει ”Οχι”», είπε στην ομιλία της.

Και συνέχισε: «Είναι μια ελπιδοφόρα μέρα, υπάρχει πάρα πολύς αγώνας, η θερμή σας υποδοχή υποδεικνύει ότι υπάρχει πολύ ελπίδα, πολλή δυναμική και δύναμη στο λαό που δεν εγκαταλείπει το δικαίωμα στην δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια»

topontiki.gr

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

20 − nine =

Simple Share Buttons