Μπέσα και περισσότερη προσπάθεια ζητάει ο Βαρουφάκης

0

varouf

Στο υπουργείο Οικονομικών σήμερα το πρωί προέβη σε δηλώσεις ο Γιάνης Βαρουφάκης εξηγώντας ότι δε βλέπει καμία αστοχία αλλά αναγνωρίζει διαφορά πολιτικής καθώς και έλλειψη μπέσας από την άλλη πλευρά σχετικά με τη διαπραγμάτευση

«Δεν υπήρξε αστοχία, υπήρξε διαφορά πολιτικής. Αν είχαμε τη δυνατότητα να βλέπουμε στο μέλλον θα πορευόμαστε διαφορετικά», σημείωσε, σχολιάζοντας τη χθεσινοβραδινή αναφορά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα περί παραπλάνησης.

«Εμείς πήγαμε με την αίσθηση ότι μια συμφωνία είναι μια συμφωνία, ότι όταν σφίγγουμε το χέρι και λέμε ότι αυτό σημαίνει το “α” και όχι το “β” σημαίνει το “α” και όχι το “β”. Από την άλλη πλευρά δυστυχώς δεν επεδείχθη η ίδια προσήλωση στη μπέσα».
Όταν ρωτήθηκε αν θα συνεχίσει να μετέχει στις διαπραγματεύσεις απάντησε με τη ρητορική ερώτηση: «Ο υπουργός Οικονομικών; Ο οποίος είναι υπεύθυνος για την πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσης;»

Ακόμη ο Γιάνης Βαρουφάκης παρατήρησε ότι «στην Ευρώπη οφείλουμε να προσπαθήσουμε όλοι περισσότερο, ώστε να αποκατασταθεί μια διαδικασία εμπιστοσύνης».

Τέλος, διέψευσε δημοσίευμα που τον θέλει να ήρθε σε αντιπαράθεση με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη, λέγοντας πως δεν ειπώθηκε η λέξη ανοργανωσιά.
«Με τον Σταθάκη, τον Θεοχαράκη, είμαστε όλοι -άκηδες. Είμαστε όλοι Κρητικοί, είμαστε αγαπημένοι, είμαστε μια ομάδα».

thepressproject.gr

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

1 × 3 =

Simple Share Buttons