Μαδούρο: «Να έρθουν Σύροι πρόσφυγες στη Βενεζουέλα και να μοιραστούμε μαζί αυτήν τη γη!»

0

maduro_10

Εντολή στο υπουργείο Εξωτερικών της χώρας του για την υποδοχή 20.000 προσφύγων από την Συρία στους κόλπους της συριακής κοινότητας της Βενεζουέλας έδωσε ο Νικολάς Μαδούρο.

«Έδωσα εντολή στην υπουργό Εξωτερικών, Ντέλσι Ροντρίγκες, να συναντηθεί με την συριακή κοινότητα, καθώς η Βενεζουέλα θα υποδεχθεί 20.000 Σύρους στους κόλπους της συριακής διασποράς», δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας, Νικολάς Μαδούρο και πρόσθεσε: «Θέλω να έρθουν 20.000 Σύροι, συριακές οικογένειες, να έρθουν στη Βενεζουέλα και να μοιραστούμε μαζί αυτήν τη γη».

Στο μεταξύ, η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ δήλωσε ότι υποδέχεται τους πρόσφυγες από τη Μέση Ανατολή και την βόρεια Αφρική με «ανοιχτές αγκάλες». «Θα ήθελα να αδράξουμε αυτήν την ευκαιρία για να επαναλάβουμε τη θέση της κυβέρνησής μας σε ό,τι αφορά την υποδοχή ανθρώπων που έχουν εκδιωχθεί από την πατρίδα τους και θα ήθελαν να έρθουν να ζήσουν, να εργαστούν και να συμβάλουν στην ευημερία και την ειρήνη στην Βραζιλία», είπε η Ρουσέφ μιλώντας χθες στο τηλεοπτικό δίκτυο

tvxs.gr

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

fourteen + six =

Simple Share Buttons