Λεχώνες με φιλοδώρημα η πρόταση Λοβέρδου! (vid)

1

loverdos-wide-gr

-Επιμένει πως η Χρυσή Αυγή είναι αυθεντικό κίνημα που κάλυψε τα κενά του κράτους.

-Να δουλέψουν εθελοντικά οι δασκάλες σε άδεια ανατροφής του παιδιού τους!

-Ανοιχτές οι απολύσεις στον τομέα της Παιδείας

Εκτός τόπου και χρόνου ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος. Βλέπει τους εκπαιδευτικούς όχι ως τους πιο σημαντικούς δημόσιους λειτουργούς αλλά ως εμπόδιο στην ικανοποίηση των εμμονών και την επίτευξη των οικονομικών στόχων της τρόικας. Προκαλεί οργή το γεγονός ότι επιμένει στην εκβιαστική και υποτιμητική πρόταση για εθελοντική εργασία ώστε να καλυφθούν τα κενά στα σχολεία, την ώρα που το ποσό που θα χρειαζόταν για την πρόσληψη των περίπου 1.000 εκπαιδευτικών δεν ξεπερνά το 2% του (υποτιθέμενου) πρωτογενούς πλεονάσματος!

Επίσης, επέμεινε στις εμετικές θέσεις που είχε εκφράσει περί ”αυθεντικού κινήματος” της Χρυσής Αυγής η οποία επεμβαίνει σε υπαρκτά προβλήματα ”λόγω κενών τους κράτους”. Ξέπλυμα νο2 από τον Ανδρέα Λοβέρδο.

”Έχουν άδεια ανατροφής του παιδιού τους, και με μία προσφορά 300 ευρώ για την στήριξη της οικογένειας, θα δώσουν εθελοντικά την εργασίας τους, που είναι το πρόβλημα; Που είναι το πρόβλημα με την εθελοντική εργασία, αυτού του είδους την συνεισφορά;” (έμφαση στην λέξη ‘ΠΡΟΣΦΟΡΑ’)

“Που είναι το πρόβλημα με τον εθελοντισμό;”

 

Επιμένει για το ”αυθεντικό κίνημα” της Χρυσής Αυγής!

 

 

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

1 Comment

  1. Αγγελος Καραγεωργιου on

    “άδεια ανατροφής του παιδιού”

    Αυτο και εαν ειναι σκανδαλο, ποια αλλη κατηγορια Ελληνιδων εχει αυτο το προνομιο ?

Αφήστε Ένα Σχόλιο

3 + ten =

Simple Share Buttons