Κόντρα για ένα «μαλάκα»

0

06_001_img_9239_2015010814207605361420888913

Στη Ν.Δ. θίχτηκαν με τον χαρακτηρισμό που αποδίδεται στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

Σε ανακοίνωσή της, η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη επισημαίνει, ότι «οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης κατά του Πρωθυπουργού δεν μας εξέπληξαν. Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», ο οποίος λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ, απλώς αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ το δημόσιο διάλογο. Το ερώτημα είναι, πλέον, αν ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον κ. Αρβανίτη».

 

Η Ν.Δ. ζητεί την άμεση απομάκρυνσή του δημοσιογράφου από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφώνου «που χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ», αναφέροντας ότι αυτή είναι «αυτονόητη για κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του».

Σε δήλωση προέβη και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Στέφανος Αναγνώστου, ο οποίος καλεί όλα τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν τον Κ. Αρβανίτη:

 

«Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν την άθλια και κατάπτυστη αναφορά του Διευθυντή του κομματικού ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Αρβανίτη κατά του Πρωθυπουργού της χώρας.

 

Δυστυχώς, τέτοιες αδιανόητες συμπεριφορές, κατά τη διάρκεια – μάλιστα- της προεκλογικής περιόδου, δυναμιτίζουν το πολιτικό κλίμα και τη δημοκρατική ομαλότητα προκαλώντας τον ελληνικό λαό, πέρα και πάνω από κομματικές συμπεριφορές».

Τι είπε ο Κώστας Αρβανίτης

thepressproject.gr

 

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

nine − four =

Simple Share Buttons