Καρατζαφέρης: “Φάτε πατριωτισμό. Εγώ θα φάω 1,5 εκ. ευρώ”

1

karatzaferhs

Την Κυριακή η Real News αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης ελέγχεται από την εισαγγελία για μίζα 1,5 εκ ευρώ που βρέθηκε σε offshore εταιρεία στην οποία φαίνεται συνδικαιούχος με τον γιο του, Γιάννη. Η μίζα αφορούσε την υπογραφή σύμβασης για την αγορά ελικοπτέρων Superpuma τον Δεκέμβριο του 2000 και η διαδρομή της έχει ως εξής:

 • Η επίμαχη σύμβαση υπογράφηκε επί Υπουργείας Άκη Τσοχατζόπουλου
 • Το Ελληνικό Δημόσιο αγόρασε 4 superpuma έναντι 61 εκ. Ευρώ
 • Μεσάζοντες του deal εμφανίζονται δύο επιχειρηματίες με εταιρείες την Premium Properties και την Malwern
 • Μίζα 1,6 εκ. Ευρώ φεύγει από την εταιρεία Premium Properties και καταλήγει στην offshore Catalina International, η οποία φαίνεται να έχει ιδιοκτήτες τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ και τον γιο του Γιάννη Καρατζαφέρη.
 • Τον Αύγουστο του 2008 κατατίθενται άλλα 150.000 ευρώ στην ίδια εταιρεία από την Malwern

Στην δήλωσή του ο Καρατζαφέρης δεν διέψευσε τίποτα, παρά μόνο προανήγγειλε ότι θα αποχωρήσει από την ηγεσία του ΛΑΟΣ, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση, ενώ άφησε να εννοηθεί, ότι πάνω που έραβε και το κουστούμι της επιστροφής στην Νέα Δημοκρατία, κάποιος επιδιώκει να τον εξοντώσει.

Όλα αυτά, βέβαια, έγιναν υπό τον μανδύα του “πατριώτη” πολιτικού.

Και έτσι, βρισκόμαστε μπροστά σε μια κατάσταση, που ο  “πατριώτης” Καρατζαφέρης παίρνει μίζες και τις βάζει σε offshore, αλλά το πρόβλημα της χώρας είναι οι μετανάστες. Ο ίδιος “πατριώτης” ψηφίζει μνημόνια και συγκυβερνάει με τραπεζίτες, αλλά η καταστροφή της πατρίδας θα έρθει από την Αριστερά.

Είναι βέβαιο, όμως, ότι όσο αντισυστημικός είναι ο Κασιδιάρης, όταν συνομιλεί με τον Μπαλτάκο, άλλο τόσο πατριώτης είναι και ο Καρατζαφέρης με τις μίζες και τις offshore.

 

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

1 Comment

 1. Αλέξανδρος Raskolnick on

  O Καρατζαφύρερ, έτρωγε κι αυτός, με χρυσά κουτάλια,φίλε συνταξιούχε με την κουτσουρεμένη σύνταξη, αλλά αυτή είναι προσωπική του υπόθεση, κατά που μας εξηγεί, ο ανυποχώρητος, ανυπότακτος και ασυμβίβαστος γελωτοποιός της Τηλεδημοκρατίας μας .

  Ούτε καν να παραιτηθεί από την ηγεσία του εσμού που είναι μαζεμένοι στο κόμμα του ΛΑΟΣ ( Λεχρίτες, Αλήτες, Ολετήρες, Σκύβαλα) [http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231362682]

  Ακούς κι εσύ που δεν κάνεις το προγραμματισμένο από καιρό χειρουργείο σου γιατί τα νοσοκομεία δεν έχουν πλέον υπερκοστολογημένα αναλώσιμα? Άνεργε, τι λες, εσύ? Εθελοντή δάσκαλε που τρέχεις να αρπάξεις το μόριο του δεύτερου τη τάξει παρασυνταγματολόγου, πώς σου φαίνεται? Επισφαλώς κι απλήρωτε εργαζόμενε, δυστυχώς, όλοι μαζί τα φάγαμε, τι να κάνομε τώρα? Έτσι είναι τα πράγματα καταθλιμμένε συμπολίτη του Μικροτσουτσουνιστάν! Όλοι μαζί τα φάγαμε, σου λέω. Είναι μόνο τεχνική, η λεπτομέρεια ότι όταν λέμε “όλοι” δεν εννοούμε ακριβώς όλοι. Ούτε έχει και τόση σημασία ότι οι μερίδες ήταν τερατωδώς άνισες…

Αφήστε Ένα Σχόλιο

20 + three =

Simple Share Buttons