Η Audi παραδέχθηκε το «πειραγμένο» λογισμικό σε 2,1 εκατ. αυτοκίνητα

1

audi1443438482

Με σημερινή της ανακοίνωση η Audi παραδέχεται ότι χρησιμοποιούσε ανακοίνωσε σήμερα ότι το περίφημο λογισμικό του ομίλου Volkswagen, που επέτρεπε την παραποίηση των μετρήσεων των ρύπων σε 2,1 εκατομμύρια αυτοκίνητά της

Εκπρόσωπος της εταιρίας είπε ότι το λογισμικό είχε εγκατασταθεί σε περίπου 1,42 εκατομμύρια οχήματα της Audi με τους λεγόμενους κινητήρες EU5 στην δυτική Ευρώπη, σε 577.000 στη Γερμανία και σε περίπου 13.000 στις ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση αφορά τις σειρές μοντέλων A1, A3, A4, A5, A6, TT, Q3 και Q5, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο.

thepressproject.gr

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

1 Comment

  1. Θανάσης Αλμπάντης on

    Οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι που έχουν αυτοκινητοβιομηχανίες και ειδικά Γάλλοι και Ιταλοί, θα καταλάβουν πόσο θύματα είναι; Η δική τους παραγωγή “χτυπήθηκε” από την γερμανική απάτη. Θα θέσουν θέμα αποζημιώσεων; Θα θέσουν θέμα ευθύνης του Γερμανικού Δημοσίου; Και ας μην ξεχνάμε πόσο “χτυπήθηκαν” και από άλλες “γερμανιές’, όπως το εκτεταμένο “λάδωμα” των γερμανικών επιχειρήσεων σε δημόσιες προμήθειες και έργα, με πρώτη και καλύτερη τη SIEMENS. Ειδικά οι Γάλλοι, έχασαν πολλά από τους Γερμανούς, με τρόπο καθαρά άτιμο και αθέμιτο. Αν συνεχίζουν να είναι ηλίθιοι, θα συνεχίσουν και να εξαρτώνται από τις γερμανικές χρηματοδοτήσεις, που προέρχονται από εμπορικά πλεονάσματα που δημιουργούνται μέσω της διαφθοράς. Σε τελευταία ανάλυση η διαφθορά αυτή δεν χτυπά μόνο τον “καλώς” εννοούμενο καπιταλιστικό ανταγωνισμό (διαφθορά και καπιταλισμός πάνε πακέτο, βέβαια, αλλά είναι και φορέας και συντελεστής της υπανάπτυξης και της κρίσης.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

eighteen − 18 =

Simple Share Buttons