Εκπληκτικό εξώφυλλο του New York Times Magazine για την Ελλάδα (Photo)

1

timesmagazine

Η συμφωνία μοιάζει να πλησιάζει και ακόμα και τα δημοφιλέστερα έντυπα όλου του κόσμου, ασχολούνται με το ελληνικό θέμα και τον φόβο για την έκβασή του.

Το New York Times Magazine, κυκλοφορεί με ένα εξώφυλλο, αφιερωμένο στην Ελλάδα και την έκβαση των διαπραγματεύσεων. Το εξώφυλλο του δημοφιλούς περιοδικού, απεικονίζει κάτι που μοιάζει με «domino effect» που προκαλείται από το επίκεντρο του σεισμού, δηλαδή την Ελλάδα.

Στη θέση της χώρας, υπάρχει και η επεξήγηση του θέματος «Μέσα στην ελληνική κρίση, που μπορεί να καταστρέψει την Ευρώπη. Στο New York Times Magazine, αυτού του μήνα περιλαμβάνεται και το θέμα με τον Γιάνη Βαρουφάκη και τη συνέντευξή του, στην οποία φέρεται να μιλά για την «μαγνητοσκόπηση» του Eurogroup στην Ρίγα, κάτι που έχει διαψεύσει επανειλημμένως.

Το νέο τεύχος με αυτό το εξώφυλλο, κυκλοφορεί στις 24 του Μάη.

topontiki.gr

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

1 Comment

  1. randomasfuck on

    αυτό που απεικονίζεται είναι το ripple effect που επηρεάζει τους πάντες αλλά λίγο (με μικρότερη ένταση όσο απομακρύνεται) και όχι το domino effect που έχει μεταφορά της δύναμης με πλήρη ισχύ σε μια διαδρομή ή περισσότερες διαδρομές.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

3 × 5 =

Simple Share Buttons