Είστε αποβράσματα -Από τον Παναγιώτη Χατζηστεφάνου

8

pazolini

Aπό το Σαλό του Πιερ Πάολο Παζολίνι

 

Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδια για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής τοποθετήθηκε η εξωκοινοβουλευτική Τασία Χριστοδουλοπούλου, μια προσωπικότητα γνωστή και αξιοσέβαστη για τις άοκνες και αφιλοκερδείς υπηρεσίες της σε σχέση με την ανθρωπιστική κρίση που έχει γεμίσει την Ελλάδα με πρόσφυγες, στρατόπεδα συγκέντρωσης και κολασμένους ομήρους ενός, έκπτωτου πλέον, Ναζιστικού καθεστώτος.

Η χυδαία αντιπολίτευση των υπερασπιστών και ψηφοφόρων εγκληματιών κατά της ανθρωπότητας όμως, την ψέγουν και την μέμφονται επειδή ως νομικός υπήρξε συνήγορος υπεράσπισης στη δίκη της «17 Νοέμβρη»…

Μάλιστα, προσπαθούν δηλαδή να διαβάλουν κάποιον που έκανε την δουλειά του όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος, επειδή αυτός ο άνθρωπος είναι έτοιμος να αποκαλύψει το βρομερό κύκλωμα που διαχειρίζεται, συντηρεί και θρέφεται από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τις Μανωλάδες, το μαφιόζικο αυτό παρακράτος που εξαφανίζει τις επιδοτήσεις της Ε.Ε. για το μεταναστευτικό και προσφυγικό πρόβλημα.

Επειδή δεν δικαιούται να έχει δικηγόρο ακόμα και ο πιο βρομερός εγκληματίας, και το δικαίωμα στην υπεράσπιση δεν είναι θεμελιώδης αρχή ακόμα και της πλέον πρωτόγονης μορφής δικαιοσύνης.

Όχι – επί της ουσίας, μας λένε πως το αν δικαιούσαι συνήγορο είναι κάτι που θα το αποφασίζουν οι θαυμαστές και ψηφοφόροι της Νόνης Δούνια, του Λαγού και του Βορίδη.

Του Βορίδη, του υπουργού του έκπτωτου Ναζιστικού καθεστώτος και τσεκουροφόρου θαυμαστή του Παπαδόπουλου και του Χίτλερ, που ως συνήγορος υπεράσπισης στάθηκε στο πλευρό του Μηλιώνη και της παρέας του, αυτής της αισχρής συμμορίας που έκλεψε από τα κρατικά ταμεία πάνω από μισό δις μέσω της εγκληματικής απάτης της Energa και σήμερα διασκεδάζει προκλητικά στην Μύκονο έχοντας καταβάλλει μόλις 150.000 ευρώ ως εγγύηση.

Η στάση των υποστηρικτών του έκπτωτου Ναζιστικού καθεστώτος δεν πρόκειται πλέον περί απλής ανοησίας ή υποκρισίας, πρόκειται περί της χυδαίας και κακοήθους μορφής άρνησης εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, εφάμιλλης με την ήδη ποινικοποιημένη άρνηση του Ολοκαυτώματος.

Πρόκειται περί αμετανόητων εγκληματιών και των συνεργών τους, συνεπικουρούμενων από στίφη επικίνδυνων ηλιθίων.

Ψηφοφόροι και υποστηρικτές του έκπτωτου Ναζιστικού καθεστώτος, είστε η μούργα της κοινωνίας, το κατακάθι της λέπρας, τα κόπρανα συφιλιδικής κατσαρίδας. Το ηθικό ναδίρ και η εγκληματική σας προαίρεση έχουν ήδη συντριβεί εδώ και μια εβδομάδα, και καθώς το καθεστώς που υποστηρίξατε οδεύει προς την Χάγη, καλά θα κάνετε να ακολουθήσετε τις οδηγίες ενός από τους ηγέτες σας, που κάποτε σας πρότεινε “σεμνότητα και ταπεινότητα”, συμβουλή σοφή που δυστυχώς επιλέξατε συνειδητά να αγνοήσετε και αποθρασυνθήκατε σε επίπεδα Μπουμπούκου.

Ο κόσμος όμως δεν γελάει πλέον καθόλου με το πόσο σούργελα είστε, επειδή έχει καταλάβει ότι πίσω από την προκλητική συμπεριφορική και νοητική σας γελοιότητα, κρύβονται κίνητρα τόσο βρομερά και τόσο δόλια που ήδη έχουν κοστίσει την ζωή και την αξιοπρέπεια εκατομμύρια συνανθρώπων τους.

Είστε, λαϊκιστί, αποβράσματα.

Σχετικά Με Το Συντάκτη

Παναγιώτης Χατζηστεφάνου

Ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου είναι Ελληνο-Ουρουγουανός καλλιτέχνης και συγγραφέας. Ζει στο Βερολίνο όπου εργάζεται ως διευθυντής σύνταξης του www.theberlinagenda.com και του www.nakedbutsafe.com

8 Comments

  1. Αποστόλης on

    Είναι ολοφάνερο ότι ο συντάκτης του βοθρολύματος που δημοσιεύσατε πάσχει από βαρύτατη μορφή κοπρολαλίας. Έχει τη συμπόνια και τον οίκτο μας καθώς γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια μορφή ψυχικής διαταραχής η οποία είναι ανίατη. Ο ίδιος βέβαια δείχνει να το απολαμβάνει, στην πραγματικότητα όμως απλά δε μπορεί να κάνει διαφορετικά.

  2. Pingback: Δεν είναι είδηση, είναι αποτέλεσμα | ΝΤΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

Αφήστε Ένα Σχόλιο

fifteen + 1 =

Simple Share Buttons