Αποκάλυψη! Αυτό είναι το κομμωτήριο που επισκεπτόταν ο Ξηρός! – by Leia Organa Solo

0
10904946_761950543895145_3546373_n

– Κυρίες, κύριοι, αδέρφια, αλήτες, πουλιά. Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας για να σας μεταφέρουμε τις τελευταίες αποκαλύψεις σχετικά με την πρώτη προεκλογική επιτυχία του Αντώνη Σαμαρά. Ο συνάδελφος Μίλτος Τζαρτζαρόπουλος έχει όλο το ρεπορτάζ. Μίλτο.
– Ευχαριστώ, Leia. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο αδίστακτος τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός συνελήφθη ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν προς ένα άκρως ύποπτο ραντεβού όπου θα συναντούσε το συνεργό του με το κωδικό όνομα «Σούλα».

 

Από τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής προκύπτει πως οι συναντήσεις τους γίνονταν σε κομμωτήριο της πλατείας Αμερικής ανά τακτά χρονικά διαστήματα και διαρκούσαν περίπου μία ώρα, ενώ το κομμωτήριο-γιάφκα φαίνεται ότι διατηρεί υποκατάστημα και στο Ζεφύρι.

 

Μέλη της σπείρας που εργάζονται στη «Σούλα»  αρνούνται κάθε εμπλοκή και αναφέρουν πως ο αιμοσταγής τρομοκράτης εμπιστευόταν μόνο την ίδια τη Σούλα για την ανανέωση της βαφής των μαλλιών του.

 

Στο σημειωματάριο που βρέθηκε στα καλά καμουφλαρισμένα συρτάρια στην υποδοχή του χώρου, οι συναντήσεις των δύο συνεργών σημειώνονταν ως “Big Lebowski” ή “The Dude”, ενώ ύποπτο θεωρείται το γεγονός ότι οι τρομοκράτες αναφέρονταν στα σεσουάρ ως “πιστολάκια”.

 

Η Αντιτρομοκρατική έκλεισε το κομμωτήριο «Σούλα» με ταινίες της αστυνομίας  για να διεξάγει εξονυχιστικό έλεγχο, ενώ συνέλαβε όλα τα μέλη της σπείρας που αυτή την ώρα οδηγούνται στη ΓΑΔΑ.

 

vagelis-theodorou-e2808ftheodorouev

Ο αρχηγός της Αστυνομίας φαίνεται αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και ο ελληνικός λαός θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος αφού μάθει τι νούμερο βαφής χρησιμοποιούσε ο Ξηρός, κατά πάσα πιθανότητα ξανθιστική βαφή με 40° οξυζενέ.

 

Πανό με το σύνθημα «ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΚΑΠΑΖ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ’ ΤΟ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ» αναρτήθηκε στη λεωφόρο Αλεξάνδρας από τον Τρύφωνα Σαμαρά ενώ ο Νίκος  Χορταρέας έστειλε τους αγωνιστικούς του χαιρετισμούς και δήλωσε πως κανείς δεν πρέπει να στερείται το μηνιαίο του ραντεβού με τη Σούλα.

 

Θα επανέλθουμε με οτιδήποτε νεότερο.

 

Από την Ανάβυσσο για τη Leia Organa Solo,

Μίλτος Τζαρτζαρόπουλος.

 

Κλείστε ραντεβού με τη Σούλα στη σελίδα της Leia Organa Solo

Σχετικά Με Το Συντάκτη

Leia Organa Solo

Υπέρτατο υπερδιαγαλαξιακό γκομενάκι που προσγειώθηκε στα ελληνικά ιντερνέτια για να πει την αποψάρα της χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Υποστηρίζει ότι θα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι όταν ο τελευταίος πολιτικός κρεμαστεί από τα έντερα του τελευταίου παπά. Κάποια μέρα θα πείσει τον μπαμπάκα της να στρέψει την ακτίνα του Death Star στη χαβούζα που ονομάζεται Ελλάδα.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

4 + 14 =

Simple Share Buttons