Ανεύθυνες δηλώσεις του τέως πρωθυπουργού

0

σαμαρας ξυνεται

«Δυστυχώς μια μειοψηφία 132 βουλευτών, στους οποίους συναθροίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή, σέρνουν τη χώρα σε εκλογές»

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να εκλέξει Πρόεδρο η σημερινή Βουλή και για να αποτραπούν οι εκλογές που περικλείουν σοβαρούς κινδύνους και δεν τις θέλει η πλειοψηφία του λαού. Δυστυχώς μια μειοψηφία 132 βουλευτών, στους οποίους συναθροίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή, σέρνουν τη χώρα σε εκλογές».

Αυτό δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ανακοινώνοντας παράλληλα πως αύριο θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ζητήσει τη διάλυση της Βουλής, με προκήρυξη εκλογών, το συντομότερο δυνατό, στις 25 Ιανουαρίου.
Ο κ. Σαμαράς κατηγόρησε τους βουλευτές που ψήφισαν «παρών» στην ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή, υποστηρίζοντας πως «φέρουν ακέραιη την ευθύνη για μια εξέλιξη που δεν την ήθελε η κοινωνία».

Μάλιστα, σημείωσε πως τώρα είναι ώρα αυτό που δεν έκανε η Βουλή, να το κάνει ο λαός: «να διώξει την αβεβαιότητα και να αποκαταστήσει στη χώρα τη σταθερότητα … για να βγούμε από τα μνημόνια οριστικά».

 

O Σαμαράς κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ότι ψήφισε μαζί με τη ΧΑ, ενώ αυτός ψήφισε μαζί με τους ρουφιάνους των ρουφιάνων της ΧΑ. #PtD

— AUGOUCTINOC (@Austinmod) December 29, 2014

Πηγή

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

seven + 19 =

Simple Share Buttons