Ακυρώνονται οι διαγωνισμοί για τα απορρίμματα

1

dourou1412235793

Ο ΕΣΔΝΑ, μετά από εισήγηση της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, αποφάσισε την ακύρωση των τεσσάρων διαγωνισμών με αντικείμενο τη μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, συντήρηση, τεχνική διαχείριση και λειτουργία των μονάδων επεξεργασίας αστικών απορριμμάτων στις ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις διαχείρισης απορριμμάτων της Αττικής με ΣΔΙΤ.

H αντίθεσή μας στο σχέδιο των 4 Μονάδων Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) με ΣΔΙΤ, δεν είναι κάποιες επιφυλάξεις σε επί μέρους ζητήματα μιας διαγωνιστικής διαδικασίας. Γιαυτό και δεν δεχόμαστε καμία συζήτηση, όπως προτείνει η κυβέρνηση, περί αλλαγής των όρων, κλπ. Είμαστε σαφείς: απορρίπτουμε συνολικά και επί της αρχής το περιεχόμενο και τον τρόπο της υλοποίησης του σχεδίου για τις 4 Μονάδες Επεξεργασίας Απορριμμάτων με ΣΔΙΤ σημείωσε η Ρένα Δούρου στην εισήγησή της.

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

1 Comment

  1. Ευάγγελος on

    επιτέλους!ποιος ξερει ποσα ειχαν βγαλει κυριολεκτικα απο σκουπιδια τα τελευταια χρονια μερικοι μερικοι,με αθλιες συμβασεις γαι τους υπαλληλους και ψευτικα προγραμματα ανακυκλωσης και οικονομικα μη βιοσιμα εγοστασια απορριματων

Αφήστε Ένα Σχόλιο

seventeen − nine =

Simple Share Buttons