Ήρθαν τα λείψανα του Ευρώ! – by To Skouliki Tom

0

1276254_1567695710164183_7509075266389300436_oΣε μια κίνηση ιδιαίτερου συμβολικού χαρακτήρα προχώρησε σήμερα το πρωί η ελληνική κυβέρνηση, αφού έκανε δεκτά με τιμές αρχηγού κράτους στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” τα ιερά λείψανα του Ευρώ, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στους δανειστές μας ότι η επόμενη δόση θα καταβληθεί σε τάματα και κόκκαλα Αγίων.

Η υποδοχή των λειψάνων του Ευρώ έγινε από τον Kώστα Λαπαβίτσα, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και την Αριστερή Πλατφόρμα, που δεν έχουν πλέον λόγο ύπαρξης στο ΣΥΡΙΖΑ, οπότε ο Αλέξης Τσίπρας διοργανώνει κάτι τέτοιες μαλακίες για να νομίζουν ότι γίνεται επανάσταση και να μην του πρήζουν τα παπάρια όσο διαπραγματεύεται το τρίτο μνημόνιο.

Σύμφωνα με τον Γιάνη Βαρουφάκη, η είσοδος της Ελλάδας στην Ευρωζώνη ήταν λάθος αλλά η έξοδός μας από αυτήν είναι πλέον αδύνατη, οπότε, αφού δε μπορούμε να ξεφορτωθούμε το πτώμα του Ευρώ, θα το αγιοποιήσουμε και θα βγάλουμε εκατομμύρια από τους καθυστερημένους που θα κάνουν ουρές για να το προσκυνήσουν.

Το σκήνωμα του Ευρώ θα τοποθετηθεί σε ειδική προθήκη – σαν αυτή που έχει ο Σκρουτζ για την τυχερή δεκάρα του – και θα μεταφερθεί στο Χρηματιστήριο, όπου θα παραμείνει για 14 μέρες προς λαϊκό προσκύνημα.

Έντονο ενδιαφέρον για να το προσκυνήσουν έχουν εκφράσει ήδη οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις της χώρας και το Μέτωπο Κοινής Λογικής – 50 άτομα όλα κι όλα -, τα οποία συρρέουν τυλιγμένα με τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να το δουν από κοντά και να κάνουν τάματα στο Αόρατο Χέρι της Αγοράς.

Μάλιστα, τα ιερά λείψανα του Ευρώ θα πάνε και στο στέκι των νεοφιλελέδων, το βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone, όπου την Κυριακή 24 Μαΐου θα διοργανωθεί εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Σημίτη και του Λουκά Παπαδήμου που μας έβαλαν στην Ευρωζώνη με ψεύτικα στοιχεία, ενώ εισηγήτρια θα είναι η Σώτη Τριανταφύλλου, η οποία θα εκφωνήσει λόγο με θέμα “Το Ευρώ είναι φετίχ”.

Το παράδειγμα της ελληνικής κυβέρνησης αναμένεται να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης που έχουν πάρει πρέφα ότι το Ευρώ έχει τινάξει τα πέταλα, οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σκάψουμε μια πολύ βαθιά τρύπα, να το πετάξουμε μέσα και να μην ξαναμιλήσουμε ποτέ για αυτό.

Σαν να μην υπήρξε.

Κρίμα πάντως. Πέθανε πολύ νέο. Ήταν μόλις 16 ετών.

Να ζήσουμε να το ξεχάσουμε.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Ακούγοντας χθες τον Γιάνη Βαρουφάκη, κατέληξα στο συμπέρασμα πως αν γίνει δημοψήφισμα, το ερώτημα θα τεθεί κάπως έτσι: “Θέλετε να βράζετε στα καζάνια της κόλασης όπου τριβόλια για σας τρυπάνε το κορμί με τρίαινες στον αιώνα τον άπαντα ή να παραμείνουμε στο ευρώ πάση θυσία;” Εγώ πάντως διαλέγω τα καζάνια της κόλασης. Εσείς;)

(Η φωτογραφία είναι του Αntistachef.)

Λαϊκό προσκύνημα στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Σχετικά Με Το Συντάκτη

Τhe Τhree Μooges

Σαν να μην έφταναν στο διαδίκτυο όλης της γης οι κολασμένοι που διατηρούν μπλογκ και γκρινιάζουν επί παντός επιστητού, εμφανιστήκαμε κι εμείς –της Μέσης Γης οι κολασμένοι- για να προσθέσουμε στη ζωή σας και τη μπλογκόσφαιρα ακόμη ένα τέτοιο μπλογκ.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

12 − 2 =

Simple Share Buttons