Έρευνες για Μνημόνιο, Siemens και ΕΡΤ προαναγγέλλει η Κωνσταντοπούλου

0

zwh

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα…

Τη δικαιοσύνη ως βασική προτεραιότητα μιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έθεσε η βουλευτής του κόμματος Ζωή Κωνσταντοπούλου. Προτεραιότητά μας θα είναι να ρίξουμε άπλετο φως στις υποθέσεις από τις οποίες θυματοποιήθηκε ο ελληνικός λαός και υπονομεύθηκε το δημόσιο συμφέρον, δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής, και ως τέτοιες υποθέσεις αναφέρει την ΕΡΤ, το Μνημόνιο, τη Siemens, τη λίστα Λαγκάρντ, τις υποθέσεις υποβρυχίων-εξοπλιστικών και την εκποίηση δημόσιας περιουσίας.

Αναφερόμενη στο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τη σχέση του με τους ξένους εταίρους, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεκαθαρίζει για την διαπραγμάτευση με την ΕΕ, ότι δεν θα γίνει από μηδενική βάση, αλλά στη βάση του ευρωπαϊκού κεκτημένου δεκαετιών για την προστασία των κοινωνικών δικαιωμάτων, αλλά και στη βάση του προηγούμενου της διαγραφής του γερμανικού χρέους του 1953.

Τέλος σχολιάζοντας την επικείμενη εκλογή  Προέδρου της Δημοκρατίας που θα ακολουθήσει τις εκλογές, δηλώνει ότι το κόμμα της δεν θα βαδίσει στην πεπατημένη των «διακοσμητικών Προέδρων»-εκτελεστικών οργάνων της κυβέρνησης «που εκδίδουν Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου με τη σέσουλα και ανοιγοκλείνουν τη Βουλή κατά παραγγελία».

tvxs

 

 

 

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

fourteen − ten =

Simple Share Buttons