Άλλη μια μονταζιέρα με τη μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

0
HǍmՋǭ ŐɊIхӠ  őٔǓʼnӯ/ ӔǠ֙ԏÑVɁ ǠՋŕԇӠԏՠӕщƁ ƙǠʙ͓ԁ͔ϐϕˏծ(EUROKINISSI-ʙӔS ʁԙ̅чө

HǍmՋǭ ŐɊIхӠ őٔǓʼnӯ/ ӔǠ֙ԏÑVɁ ǠՋŕԇӠԏՠӕщƁ ƙǠʙ͓ԁ͔ϐϕˏծ(EUROKINISSI-ʙӔS ʁԙ̅чө

Άλλη μία μονταζιέρα τέθηκε σε εφαρμογή στα ΜΜΕ, με αφορμή την απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΕΣΡ να κάνει αναδιάρθρωση των ρόλων που είχαν τα εναπομείναντα μέλη του μετά τη λήξη των πολλών παρατάσεων της θητείας του έως τώρα προέδρου Ιωάννη Λασκαρίδη.

Μέχρι η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής να ορίσει τα νέα μέλη και τον πρόεδρο του ΕΣΡ, τα εναπομείναντα μέλη της Ανεξάρτητης Αρχής κατένειμαν τους ρόλους στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, ώστε να λαμβάνονται διοικητικές αποφάσεις ως εξής:

Πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης τοποθετήθηκε η καταξιωμένη δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του ΕΣΡ Λίνα Αλεξίου.

Την κίνηση αυτή του Υπηρεσιακού Συμβουλίου διάφορα μέσα ενημέρωσης αλλά και χρήστες των social media την εμφανίζουν ως απόφαση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, να την τοποθετήσει στην προεδρία του ΕΣΡ, επειδή τυγχάνει η κ. Λίνα Αλεξίου να είναι μητέρα της (σκοπίμως συγχέουν την προεδρία του Υπηρεσιακού Συμβουλίου με την προεδρία της Ανεξάρτητης Αρχής).

Σημειώνεται ότι η κ. Αλεξίου είχε τοποθετηθεί ως αντιπρόεδρος του ΕΣΡ από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Πηγή

Σχετικά Με Το Συντάκτη

N.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

12 + 11 =

Simple Share Buttons